2 DEPLASMANDAN SONRA ZORLU RAKİP

2 hafta deplasmanda önce ligin vasat takımlarından İstanbulspor, ardından son haftalarda kazanamayan Hatayspor ile oynayan Adana Demirspor Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerden Altınordu maçıyla yeniden taraftarına merhaba diyecek.

İstanbulspor'a maçın son bölümlerinde yediği gollerle 2-0 yenilen, Hatayspor'la 1-1 berabere kalan Mavi Lacivertli takımın, ligin en genç ve en çok koşan takımı olan Altınordu karşısında ne yapacağını sadece taraftarı değil tüm spor kamuoyu merakle bekliyor.

Mavi Lacivertliler, 2 hafta aradan sonra taraftarıyla buluşacağı maçta Altınordu'yu devirerek hem taraftarlarının gönlünü almak, hem tükenmek üzere olan play-off ümitlerini yeniden yeşertmek istiyor. Adana Demirspor'un bu amaçlarına ulaşmasında en büyük etkin ise Teknik Direktör Ümit Özat'ın kadro ve sistem tercihi olacak.

 

ÇARE ÇİFT FORVET

Pote'nin ileride yanlıs kalması nedeniyle gol sıkıntısı çeken ve rakip takımın kilidini açmakta zorlanan Adana Demirspor'da çarenin çift forvete dönmek olduğu belirtiliyor. Teknik Direktör Ümit Özat'ın 4+4+2 sistemine dönmesi ve Oleksandr Gladkyy ile Pote'yi çift forvet olarak oynatması halinde, Mavi Lacivertli ekibin gol sıkıntısını büyük ölçüde çözeceği ifade ediliyor.

 

HAKAN BİLGİÇ CEZALI

Adana Demirspor'da başarılı savunma oyuncusu Hakan Bilgiç, Cumartesi günü Altınordu karşısında forma giyemeyecek. Hatayspor maçının 62'inci dakikasında gördüğü sarı kartla kart cezalısı durumuna düşen başarılı futbolcu, bu nedenle Cumartesi günü altınıordu kadrosunda yer almayacak.

 

ADS'NİN MİLLİ GURURU

A takımının başarısızlığına inat, Adana demirspor'da alt yapı oyuncuları ağabeylerini kıskandıracak başarılara imza atıyor. Adana Demirspor U14 Takımından kaleci Mehmet Nedim Durak, stoper Muhammed Mustafa Özdemir, solbek Yücel Gürol ve santrafor Kerim Çalan ikinci kez milli takım seçmelerine çağrıldı. Milli Takıma oyuncu gönderme gururu yaşayan altyapı yöneticileri, milli takıma yeni oyuncular göndereceklerini belirterek, "Çocuklarımız başarılarıyla Adana Demirspor camiasının gururu oldular" dedi.