24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası sona erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası”na büyük ilgi gösterildi. Turnuvaya öğretmenlerin yanı sıra 120 lisanslı sporcu da katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası”na büyük ilgi gösterildi

Çukurova Kahraman Olgaç Satranç Merkezi’nde  3 gün devam eden, ayrıca öğretmenlerin yanı sıra 120 lisanslı sporcunun katıldığı "Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası" nda dereceye giren sporcuların ve ailelerinin katıldığı coşkulu bir ödül töreniyle sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil, turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözlerini bir kez daha hatırlamak ve öğretmenlerimizi satranç coşkusuyla anmak için bu önemli turnuvayı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, turnuvamıza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva sonunda 4 ayrı kategoride dereceye giren sporculara ödülleri Satranç İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Genel Kategori'de dereceye giren sporcular:

1- Uğurcan Atakan

2- Nazım Yapıcı

3- Mahmet Haşim Öden

En Başarılı Öğretmen Kategorisi'nde dereceye giren sporcular:

1- Barış Demirci

2- Salih Tatlı

3- Beycan Örgen

14 Yaş Altı Kategorisi'nde dereceye giren sporcular:

1- Yusuf İşidoğru

2- Mehmet Hakan İncecik

3- Selim Özcan

En İyi Bayan Sporcu Kategorisi'nde dereceye giren sporcu:

Zeynep Şeyma İncecik