4. Emekli Evi Açıldı

Çukurova Belediyesi’nce yaptırılan 4.Emekli Evi CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay, milletvekilleri ve halkın katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı. Mitinge dönen açılışta Başkan Soner Çetin, ‘’Sosyal demokrat belediyeciliğin kitabını yazmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Çukurova ilçesi hafta sonu bir sosyal tesisin daha açılışına sahne oldu. Önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin açılışını yaptığı Semt Kreşi’nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay’ın katıldığı törenle 4.Emekli Evi hizmete açıldı. Milletvekillerinin de katıldığı açılış törenine başta emekliler olmak üzere bazı STK yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İstanbul’da meydana gelen bombalı terör olayı nedeniyle törende müzik çalınmasına izin verilmedi.

‘’BELEDİYECİLİĞİN TARİHİNİ YAZIYORUZ’’

CHP Adana İl Başkan Vekili Yüksel Karaaslan, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer ve İbrahim Özdiş yaptıkları konuşmalarda özetle, ‘’Emeklilerin gelirinin artmasını samimiyetle isteyen ve bunu AKP iktidarda olduğu halde başaran, sosyal ihtiyaçlarını da düşünen CHP’dir’’ dediler. Hizmetleri halkın yakından takip ettiğine dikkat çeken Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘’Sosyal demokrat belediyeciliğin kitabını yazmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

AÇILIŞLAR TÜM HIZLA DEVAM EDECEK

Adanalıların Çukurova’da birkaç haftada bir tesis açılmasını kanıksadığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, ‘’Daha geçen hafta ikinci semt kreşini açtık. Gelecek hafta Öğretmenevine öğretmenlerimizin talebi üzerine yaptığımız salonu açacağız. İki hafta sonra ise Beyazevlerdeki üçüncü kreşimizi hizmete sokacağız. Ayağımızı gazdan hiç çekmedik. 7/24 çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. CHP’nin Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay da ‘’Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğiyle karşı karşıyayız. Emekliler, Emekli Evleri’nde memleket meselelerine de kafa yormalılar’’ diye konuştu.