A Milli Futbol Takımı Adana'da ilk antrenmanını yaptı

Adana’da 5 Ocak Stadı’nda yarın Kuzey İrlanda ile hazırlık karşılaşması yapacak olan Türkiye Milli takımı ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Stat dışında milli takım otobüsünün gelmesini bekleyen Adanalı sporseverler, sporculara sevgi gösterisinde bulunarak, “Fatih Terim bizi içeriye al” sloganı üzerine, daha önceleri programda sadece Türk ve yabancı medya mensuplarına açık olan antrenman, Fatih Terim’in isteği ve rızası üzerine kapalı tribüne alındılar.

Antrenman boyunca “İmparator” ve “Adana seninle gurur duyuyor” diye slogan atan sporseverler, daha sonra başta Fatih Terim olmak üzere tüm sporcuları, ardından takımı tribünlere çağırarak destek verdiler.

Bir saat süren antrenmanın ardından, stat dışında bekleyen otobüse giden Fatih Terim,  yoğun güvenlik önlemlerine rağmen bazı sporseverlerin ısrarı üzerine sadece çocuklarla fotoğraf çekilmesine izin verdi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Fatih Terim’e “Kentimize hoş geldiniz. Sizi Adana’da ağırlamaktan dolayı mutluyuz” diyerek 5 Ocak Stad’ı zemini hakkında bilgi verdi. Terim, Türkiye-Kuzey İrlanda karşılaşması öncesinde stadın hafif şekilde sulanmasını istedi.

Daha sonra kafile konakladıkları HiltonSA Oteli’ne gittiler.

Bu arada, 5 gündür satışa sunulan maraton biletlerin tükendiğini, kale arkası ve kapalı tribünün de yüzde 80’inin satıldığı, bilet satışının maç günü de süreceği öğrenildi.

Türkiye-Kuzey  İrlanda Özel (A) Futbol karşılaşması 15 Kasım Cuma günü 21.00’de başlayacak.