Abeydullah Kolcu: ''Kartopu gibi büyüyoruz''

CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, ortalama olarak her ay 150 kayıt yaparak güçlü bir kayıt sistemine ulaştıklarını ve partilerine her geçen gün rağbetin artarak sürdüğünün altını çizip 'CHP'nin parti politikalarını benimseyen Seyhanlı ile kartopu gibi her geçen gün güçleniyoruz' dedi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, ortalama olarak her ay 150 kayıt yaparak güçlü bir kayıt sistemine ulaştıklarını ve partilerine her geçen gün rağbetin artarak sürdüğünün altını çizip ‘CHP’nin parti politikalarını benimseyen Seyhanlı ile kartopu gibi her geçen gün güçleniyoruz’ dedi.

PARTİMİZE SAHİP ÇIKIYORLAR

Ak Parti Hükümeti’nin rejim kaygısı ile insanlar üzerinde oluşturduğu baskının yansımasını Seyhan’da halkın ciddi anlamda hissettiğine işaret eden İlçe Başkanı Kolcuoğlu, ‘Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne kadar haklı kaygılarla rejimi değiştirmeye yönelik bu hükümetin tavır içinde olduğunu izah etmesini halkımız şimdileri daha iyi anlamaya başladı. Ülke ekonomisi âdete dibe vurdu. İnsanların tek kurtuluş umudu olarak CHP’yi görüp partimize sahip çıktığını görmek de bizleri mutlu ediyor’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR ADAYINI GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK

Seyhan’da CHP örgütünün her mahallede, sokakta teşkilatının tüm birimleriyle arazide çalıştığının altını çizen İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, önümüzdeki yerel seçimlerde partinin aday belirleme yönteminin özellikle Büyükşehir Belediyesi adayı için genel merkez belirlemesi yöntemi şeklinde olacağını kaydedip ‘bizim tüm adaylarımız birbirinden kıymetli isimler olurlar. Bundan dolayı da halkımız adaylarımıza her zaman sahip çıkarlar. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmaya çok istekliyiz. Bu nedenle hırslıyız ve kartopu gibi büyüyerek geliyoruz’ ifadelerini kullandı.

3 BELEDİYEMİZ DE İYİ ÇALIŞIYOR

Adana merkez ilçe olarak Seyhan ve Çukurova İlçelerinde CHP’nin yerel iktidarda olduğunu ve Karataş’ın da CHP’li belediye olarak toplumda karşılığı olan politikalar ürettiğini kaydeden Abeydullah Kolcu, ‘Başkanlarımız CHP’li olmanın ayrıcalığı ile halka nasıl belediye başkanlığı yapılacağını ortaya koyuyorlar. Başarıları da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Çığır açan hizmetleri olan her üç belediye başkanımızı da ben yürekten kutluyorum. Ankara’da dahi bizim ilçe belediye başkanlarımızın bu örnek çalışmaları konuşulur durumda. Bundan dolayı da ayrıca mutluluk duyuyor, kendilerini tebrik ediyorum’ dedi.