Acele etmiyoruz

Kentin 2 önemli sorunu olan otogar ve sebze hali konusunda açıklamalarda bulunan Karalar'dan önemli bilgiler...

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin dün toplanan belediye meclis oturumunda MHP’li Cemal Demirdağ’ın sorusu üzerine kentin 2 önemli sorunu olan otogar ve sebze hali konusunda açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar, “Yer arıyoruz, acele de etmiyoruz” dedi.
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
MHP’li Cemal Demirdağ, kendilerine sürekli olarak sorulan bu iki önemli sorun konusunda Başkan Zeydan Karalar’ın tasarrufunun ne olduğunu söz alarak mecliste gündeme taşıdı. Başkan Karalar, ‘Uygun yerleri arıyoruz. Otogar konusunda uygun yer bulamaz isek aynı şimdiki otogarın yerinde çok katlı bir otogar yapmayı düşünüyoruz. Acele de etmiyoruz.” dedi. Demirdağ’ın bir başka soru olan belediye çalışanlarının alacaklarının ne zaman ödeneceğine dair de açıklama yapan Başkan Zeydan Karalar, “Maaşlar yatıyor. Bizi izlemeye devam edin” sözleriyle konuya açıklık getirdi.
BANKAMATİKLER TRAFİĞİ AKSATIYOR
Bu arada AK Partili Belediye Meclis Üyesi Murtaza Kılçık, Sarıçam ilçesindeki Kozan Yolu üzerindeki alt geçidin yanında yer alan bankamatiklerin yüzünden insanların otoban altında araçlarını par ederek trafiği aksattığını ve burada kazaların meydana geldiğini söyledi. Kılçık, otoban alt geçidinin hemen yanında bir parkın bulunduğuna işaret edip bankamatiklerin buraya kaldırılmasını önerdi. Başkan Zeydan Karalar, teklife sıcak bakarak mecliste bulunan Fen İşleri Daire Başkanının not almasını istedi ve bu anlamda çalışmanın başlatılacağını söyledi.