Açmak için ne bekliyorsunuz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün depremi yaşayan Hatay'a gelerek sağlık hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Koca, Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin göreve hazır olduğunu belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün depremi yaşayan Hatay’a gelerek sağlık hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Koca, Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin göreve hazır olduğunu belirtti.

İZOLATÖRLÜ İNŞAATA SAHİP HASTANEYİ NİÇİN AÇMIYORSUNUZ?

Bakan Koca burada yaptığı açıklamada, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde yeni depremlerin ardından orta düzeyde hasar tespit edildiğini ve hastaların Adana Şehir ile Yüreğir devlet hastaneleri başta olmak üzere uygun hastanelere nakledildiğini belirterek yeni ve deprem izolatörlü inşa edilen Güney Seyhan Hastanesi'ne ihtiyaç duyulmadığını ancak hastanenin göreve her an hazır olduğunu kaydetti.

BALCALI HASTANESİ PERSONELİNİ BURADA DEĞERLENDİRİN

Balcalı Hastanesi’nin deprem sonrasında orta hasarlı raporu alması üzerine boşaltıldığı şu günlerde, depremi yaşayan ve aynı zamanda diğer depremi yaşayan kentlerdeki hastaları kabul eden Adana’nın göreve hazır halde olduğu ifade edilen Güney Seyhan Hastanesi’nin açılması için ne beklenildiği sorusu Adanalılar tarafından bakanlık yetkililerine sorulmaya başlanıldı. Sağlık konusunda yetkili olan isimler, Balcalı Hastanesi personellerinin bu hastanede değerlendirilebileceğini söylediler.