Adana Botaş, Canik Belediye ile karşılaşacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Liginde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş ligin 8. haftasında evinde Canik Belediyesi'ni konuk ediyor.

. EuroCup'ta Tsmoki Minsk 75-58 mağlup eden Kırmızı Beyazlılar ligde de Canik Belediyesi'ni de mağlup ederek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Tsmoki Minsk maçının ardından hazırlıklara Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde tamamlayan Adana Botaş'ta oyuncuların istekli ve hırslı olması teknik heyetinde yüzünü güldürdü. Canik Belediye karşısında Adana Botaş'ta sakatlığı devam eden Büşra Akgün oynamayacak, hafif sakatlığı bulunan Esra Erden Atacan'ın ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde netlik kazanacak.

Adana Botaş - Canik Belediye müsabakası 24 Kasım Pazar günü saat 17:00'da Menderes Spor Salonunda oynanacak.

Saynur Tozlu "Tsmoki Minsk maçı artık geride kaldı"

Adana Botaşspor'un tecrübeli oyuncularından Saynur Tozlu, Canik Belediyesi maçı öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle EuroCup'ta taraftarımızın önünde kazandığımız için çok mutluyuz. Tsmoki Minsk karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettik ve kazanan Adana Botaş oldu. Tsmoki Minsk maçı artık geride kaldı. Ligde Canik Belediyesi karşılaşacağız ve hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık. Bu önemli karşılaşmada da iyi mücadele ederek salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.