Adana Botaş’ta Dynamo Kursk maçı hazırlıkları sürüyor‏

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Liginde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, Perşembe günü oynayacağı EuroCup A Grubu Dynamo Kursk maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Hazırlıklarını Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde sürdüren Adana Botaş’ta moraller yerinde. Antrenmanda oyuncuların birbirleriyle sürekli konuşmaları teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Ligde Beşiktaş’ı farklı mağlup eden Kırmızı Beyazlılar Dynamo Kursk maçını da kazanmak istiyor. Günü çift antrenman yaparak değerlendiren Adana Botaş sabah kuvvet çalışması yaparken öğleden sonra Dynamo Kursk maçının taktik çalışmasını yaptı.

 

Aziz Akkaya “ Taraftar desteğine ihtiyacımız var”

 

Adana Botaşspor’un Baş Antrenör Aziz Akkaya, Dynamo Kursk maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Adana Botaş, Avrupa kupalarında başarılı olmuş bir takım. Bu anlamda EuroCup ilk maçında deplasmanda Antakya Belediyesini mağlup ettik. Gruplar ikinci maçında ise Perşembe günü saat 19.00’da EuroCup’ın güçlü takımlarından Dynamo Kursk ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü bilerek sahaya çıkacağız. Bu maç çok zor olacak ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu zorlu maçta taraftarımıza büyük iş düşüyor. Adanalıların salonu doldurarak takımlarını desteklemeleri bizler için çok önemli” şeklinde konuştu.