Adana'da el yapımı 'Chopper' üreten atölye şaheser yaratıyor‏

Dünya Chopper bisikletine kafa tutan Adanalı 24 yaşındaki Yaşar Demir, Chopper bisikletini üretiyor ve güvenlik testlerinden geçiriyor. Chopper Yaşar, şimdi de Türk Chopper bisikletini tüm dünyaya pazarlamayı hedefliyor.

Yaşar Demir, chopper bisikletlerinin proje ve fikirlerinin kendisine ait, yüzde 100 Türk malı olduğunu söylüyor ve Chopper Yaşar; ürettiği chopper bisikletle, dünya chopper bisiklet markalarına kafa tutuyor.

 

Chopper Yaşar; yüzde 100 Türk sermayeli, yüzde 100 Türk dizaynı, yüzde 100 el yapımı ilk ve tek Türk Chopper Bisiklet markası Demir Chopper seri üretime geçme konusunda ve dünyaya pazarlama aşamasında destek bekliyor.

 

Yaşar Demir, şunları söyledi:

''2008 yılından beri bu işi yapıyorum. Türkiye’nin ilk Chopper bisikletini yaptım. Şu anda dünyanın bir çok ülkesinde sosyal paylaşım sitelerinde konuşulan çalışmalarım var. Ülkemizde böyle çalışmaların olması bana gurur veriyor. Gecen hafta yaptığım bir bisiklet Almanya’da yayınlanan Blue jean dergisi yer aldı. ülkemizi bir adım ilerde tutmak ve bakın Türkiye'de de böyle çalışmalar yapılıyor demeleri bana gurur veriyor.''