Adana'da ilk kez kulüplerarası Badminton şampiyonası yapıldı

Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, 2-3 Kasım tarihlerinde ilk kez Kulüplerarası Badminton İl Birinciliği yaptıklarını, Ülfetspor’un yaptığı 18 karşılaşmanın 15’ini kazanarak Adana Şampiyonu olduğunu belirtti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, yakın gelecekte her yaş grubunun katılacağı dede ile torunun birlikte mücadele edeceği kapsamlı badminton şenliği yapacaklarını söyledi.

Hadi, Adana’da ilk kez gerçekleştirilen ve 4 kulüpten 65 sporcunun katıldığı “Kulüplerarası Badminton İl Birinciliği”nde dereceye giren kulüplerin yöneticilerini makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Badminton sporunun son yıllarda ülke genelinde yaygınlaştığını ifade eden Hadi, badminton sporunun sevilmesi, gelişmesi ve yaygınlaşması için kulüplerle daha yakın ilişkide olacağına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

“Tüm salonlarımızı badmintona açtık. Adana’da ilk kez kulüpler liginin yapılması beni mutlu etti. Şayet faydalı olursam, kulüpleri ziyaret ederek kendi sporculuk, antrenörlük ve il müdürlüğümde yaşadığım spor olaylarını anlatmaya hazırım. Yakın gelecekte her yaş grubunun katılacağı dede ile torunun birlikte mücadele edeceği kapsamlı badminton şenliği yapmayı hedefliyoruz. Her koşulda badminton ailesine gerekli desteği sağlayacağım.”

-OKUL-KULÜP İŞBİRLİĞİ BAŞARIYI GETİRDİ-

Badminton İl Temsilcisi  Ceyhun Öktem okul kulüp işbirliğinin başarıyı getirdiğini, Adana’da ilk kez Ülfetspor, Şahinspor, Atletik Adana ve Fitline Spor Kulübü’nün katılımıyla Badminton ligi oluşturduklarını belirtti.

2-3 Kasım tarihlerinde ilk kez Kulüplerarası Badminton İl Birinciliği yaptıklarını, Ülfetspor’un yaptığı 18 karşılaşmanın 15’ini kazanarak Adana Şampiyonu olduğunu ifade eden Öktem, kendilerine her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti. Ayrıca, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan “Badminton Şenliği”nin çok yararlı olacağına inandığı da sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra Spor İl Müdürü Hadi, kulüp yöneticilerine raket armağan etti.