Adana'da Karting heyecanı

Türkiye’nin önde gelen firmalarının desteklediği etkinlik, 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14.00’te Sökün Karting’de başlayacak. Milli kürekçi Umur Demirez’in öncülüğündeki yarışmada, dereceye giren ilk 3 kişi kupa ile ödüllendirilecek.

Anchor Sports Group, Adana’da bir ilk’e imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin önde gelen firmalarının desteklediği etkinliğin 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14.00’de Sökün Karting’de başlayacağı, dereceye giren ilk 3 kişinin kupa ile ödüllendirileceği belirtildi.

Yarışmanın hava şartlarına bağlı olarak bir ay süreceğine dikkat çeken Milli kürekçi Umur Demirez konuklarına sucuk ve ekmeğin yanısıra Türkiye’nin önde gelen firmalarının çeşitli ikramlarda bulunacağını, heyecan yaşamak isteyenlerin keyifli bir hafta sonu geçirebileceklerini kaydetti.

İlk etapta 40 kişinin yarışacağını vurgulayan Demirez şunları söyledi;

“Adana’nın ilk karting etkinliğini ülkemizin en büyük ikinci pisti olan Sökün Karting’de (Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yanı) gerçekleştireceğiz. 8 seriden oluşacak yarışma sonunda dereceye giren ilk 3 kişi kupa ile ödüllendirilecek. Gecenin ilerleyen saatlerine dek sürecek olan etkinlikte yarışseverler, içinde ateş yanan varillerle ısınırken, DJ performansı ile coşacak. Heyecan yaşamak isteyen hız, eğlence ve yarış tutkunu tüm Adanalılar’ı Sökün Karting’e bekliyoruz...”