Adana'da kupa günü

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tür elemeleri heyecanı Adana'da iki maçla yaşanacak.

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı adana'yı da sardı. Adana, kupanın heyecanını bugün oynanacak iki maçla yaşayacak. Kupada günün ilk maçında Kozan İsmet Atlı stadı'nda Kozan belediyespor ile Adanaspor karşılaşacak. Akşam oynanacak maçta ise Adana Demirspor İstanbul ekibi Bayrampaşa'yı ağırlayacak. Kupa statüsü gereği, yenen takımlar bir üst tura çıkacak.

İKİ ADANA TAKIMI KARŞI KARŞIYA

Günün ilk maçında Adana'nın profesyonel liglerdeki iki temsilcisi karşı karşıya gelecek. Kozan İsmet Atlı Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmada, TFF 3. lig 1. Grup ekiplerinden Kozan Belediyespor, TFF 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Ankara Biölgesi a Klasman hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcılıklarını ise Malatya bölgesi a klasman hakemlerinden Ata Yıldırım ile İzmir bölgesi A Klasman yardımcı hakemlerinden Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hatay Bölgesi C Klasman hakemlerinden Deniz Kükrek.

ADANA DEMİRSPOR BAYRAMPAŞA'ŞI AĞIRLIYOR

Günün ikinci maçında ise TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Adana Demirspor, TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından İstanbul ekibi Bayrampaşaspor'u misafir edecek. 5 Ocak Stadı4nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi A Klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Aydın bölgesi A Klasman yardımcı hakemi Kamil Çetin ile İzmir bölgesi A Klasman yardımcı hakemlerinden Baran Eraslan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara blgesi C Klasman hakemlerinden Burak Özcan.