"Adana'da lobi eksikliği var"‏

Adanalı iş adamları, siyasetçiler ve esnaflar “Dost Meclisi” toplantısında bir araya gelerek kentin sorunlarını tartıştı.

İş adamı Orhan Canatar’ın verdiği kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Meclis üyesi AK Parti Seyhan ilçe Belediye Başkan aday adayı Sıtkı Polat, Adana Ticaret odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Mahmut Karahan gibi iş adamları katıldı.

Yüksek katılımlı toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Seyhan ilçe Belediye Başkan aday adayı Sıtkı Polat, Adana’nın gelişmesinde birlik ve beraberliğin sağlanmadığını söyledi. Daha önce ziyaret ederek incelemelerde bulunduğu, Gaziantep, Kayseri ve Samsun illerinde yapılan Belediye hizmetlerini bir örnek olarak gösteren Polat, “Adana’da hizmet konusunda lobi eksikliği var. Bunu siyasiler, iş adamları ve STK’lar gibi her görüşteki insanlarımız, bir araya gelip elbirliği içerisinde çözmelidir. Bunu Adana için bir an önce yapmamız lazım. Yapılmadığı için kaybediyor diğer illere göre gerilerler de kalıyoruz” dedi. Sıtkı Polat daha sonra, bir araya  gelmelerine vesile olan ev sahibi Orhan Canatar’a teşekkür etti.

ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak’da toplantıda bir selamlama konuşması yaptı.