Adana’da ‘Muhabbet Gecesi’ coşkusu

Ser Organizasyon tarafından, Tomurcuk İzcilik Genclik ve Spor Kulübü'nün katkılarıyla Adana'da 1.si düzenlenen "Kardeşlik ve Aile" temalı ‘Muhabbet Gecesi’ Adana’da yoğun ilgiyle kutlandı. Yüreğir Spor Salonunda yapılan gecede sunumuyla Mikail Şimşek, ilahileriyle Servet Tekin, Meddah Yusuf Duru ve şiir ve naatlarıyla Dursun Ali Erzincanlı gönüllere hitap ettiler.

Kur'ân-ı Kerîm tilavetinin ardından Semerkand Vakfı Adana Başkanı Ümit Özlü gecenin açılış konuşmasını yaparak  misafirlerini selamladı.

Muhteşem geceye başta Adana Valisi Sayın Hüseyin Avni Çoş, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Ali Ayyıldız, Yüreğir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu ve MEB Müsteşar Yardımcısı Abdulgaffur Büyükfırat olmak üzere protokol ve Adana'lı gönül dostları katıldı.

Kermes alanının yanı sıra Semerkand Yayınları, Muhabbet Platformu, Nakış Gıda, Semerşah Turizm ve TÜMSİAD ile sponsor firmalar da tanıtım stantları açtı.