Adana'da referandum çalışmalarında önemli mesajlar verildi

MHP Adana'da 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MHP kurmayları bu sefer Pozantı ve İmamoğlu'ndan 'Evet' mesajı verdiler, önemli çıkışlar yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nca organize edilen ve yerel teşkilatlar ile milletvekillerinin de katılımıyla yürütülen referandum çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. İlçelere yönelik gezilerde vatandaşlarla buluşan MHP temsilcileri, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasından çıkacak sonucun önemine vurgu yapıyorlar.

BAŞ VE YILMAZ POZANTI’DA

Bu çerçevede MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Pozantı ilçesini ziyaret ettiler. İlçe teşkilatını, belediyeyi ve kaymakamlık ziyaretinin ardından ikili, esnaf gezisi de yaptılar ve bazı köyleri de gezi programına dahil ettiler. İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Akkuş, Bekir Şimşek’in de hazır bulunduğu Pozantı gezilerinde MHP heyeti yoğun ilgi gördü.

MUHARREM VARLI İMAMOĞLU’NDA

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise, İmamoğlu’nda muhtarlarla bir araya geldi; Çörten, Sayca, Malıhıdırlı gibi bazı köyleri ziyaret etti. İmamoğlu gezilerinde MHP İmamoğlu İlçe Başkanı İsmet Erganiş, İl Başkan Yardımcıları Arif Batur, Mustafa Tanrıverdi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Pınar da hazır bulundu.

YUSUF BAŞ: KUTUP YILDIZI ‘EVET’İ İŞARET EDİYOR

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye için milat olduğunu belirtti. Baş “Türk milletinin tarihinde rastlamadığı bu büyük ihanetin arkasında küresel emperyalizmin olduğu ortaya çıktı. 15 Temmuz ihaneti, haçlı-siyonist ittifakının bir oyunudur. 130 ülkede Türkiye aleyhine lobi faaliyeti yapan FETÖ’yü destekleyen haçlı-siyonist ittifakına karşı Türk milleti bir ve beraber olmalıdır. Etrafımızdaki kuşatma büyük ve sinsidir. Kurulduğu andan beri hep bölücülerle, hep emperyalizmle ve  uşaklarıyla mücadele eden ve Başbuğ Alparslan Türkeş’ten kutlu bayrağı devralan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki MHP; tüm mazlumların, bütün Türk milletinin kutup yıldızıdır. Kutup yıldızı ‘evet’i işaret ediyor. Kutup yıldızına bakan yolunu şaşırmaz” mesajı verdi.

MUHARREM VARLI: BAHÇELİ’NİN FERASETİ, BASİRETİ, CESARETİ…

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise, İmamoğlu’daki ziyaretlerinde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin izlediği siyasete vurgu yaptı.

Varlı “Hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, tarihin kaydedeceği ve unutulmayacak büyük devlet adamlarından biridir. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk milletinin huzuru, birliği, bekası söz konusun olduğunda titiz, tavizsiz duruşunu, bu konuda geliştirdiği, izlediği siyaseti, ortaya koyduğu inisiyatifi tarih altın harflerle yazacaktır. 15 Temmuz ihanet girişimiyle başlayan süreçte içeride ve dışarıda ülkemize yönelik açığa çıkan kuşatma harekâtına karşı Bahçeli’nin devletimizi ayakta tutma çabası, yüreğinde vatan sevgisi olan herkesin takdirini kazanmıştır. Türkiye bugün O’nun feraseti, basireti ve cesaretiyle yoluna devam edebilmektedir. O yüzden 16 Nisan’da evet diyeceğiz, demeliyiz” dedi.

SEYFETTİN YILMAZ: DEVLETİMİZDEN YANA TARAFIZ

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, Pozantı’daki gezilerinde yaptığı konuşmalarda, MHP’nin referanduma ilişkin tavrından bir başka partiyi veya kişiyi destekliyor anlamı çıkarılmasının çok yanlış olduğunu kaydetti. Yılmaz, “Bizim için vatanın bekası söz konusu olduğu zaman, bütün hesapların bir tarafa itildiği süreç başlar. Olaya böyle bakıyoruz. Böyle bir ortamda Türk milliyetçileri olarak devletimizin, milletimizin menfaatinden yana tarafız.” diye konuştu.