Adana Demirspor'da kongre günü

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da bugün olağanüstü kongre yapılacak. Çoğunluğun sağlanması durumunda başkanlık için 3 isim yarışacak.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da bugün olağanüstü kongre yapılacak. Çoğunluğun sağlanması durumunda başkanlık için 3 isim yarışacak.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü’nün 23 Mayıs’ta olağanüstü kongre kararı almasının ardından  başkan adaylığı için Müslüm Susar, Nilay Ateşoğulları ve İmam Gazali Hiradağı için başvurdu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Saat 14.00’te yapılacağı duyurulan kongrede çoğunluğun sağlanması durumunda Susar, Ateşoğulları ve Hiradağı başkanlık için yarışacak. Çoğunluğun sağlanmaması durumunda kongre 30 Mayıs Salı günü aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

HER ZAMAN GURUR VERDİ

2 yıldır başkanlık görevini yürüten  ve olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını aylar öncesinden açıklayan Sedat Sözlü,  Adana Demirspor’a başkan olduğu için hiçbir zaman pişman olmadığını belirterek, ‘’Böylesine büyük bir camiada başkan olmak bana her zaman gurur verdi’’ dedi.