Adana Demirspor'u borsaya açacağız

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, SPK'ya gerekli başvurularını yaptıklarını ve en kısa zamanda borsaya açılacaklarını söyledi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, SPK’ya gerekli başvurularını yaptıklarını ve en kısa zamanda borsaya açılacaklarını söyledi.

Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, ‘’Çok değerli Adana Demirspor taraftarı 2018’de başkanlığı aldığım, ilk günden bu güne kadar ADS’nin menfaatlerini düşünerek her adımı ona göre attım, 35 milyon borç var dendi,58.5 milyon çıktı,eski yöneticilerin alacakları olan 15 milyon TL’yi sildireceğiz dendi,tamamını ödedik’’ dedi. Sancak’ın paylaşımları şöyle:

‘’20 milyon para toplanıp ADS’ye bağış yapılacak dendi,1.1 toplandı ve 3.5 futbolcumuz ve bütün rakipler kampa başlayalı 15 gün olmuştu,kulüpte yemek çıkmıyordu,tahta kapalıydı,çalışanların 8 aylık maaşı ödenmemişti,hayali senetler ortaya çıkarılarak tahsil edilmeye gelindi

Herkesin alacaklarını son kuruşuna kadar ödendi ilk şansız bir golle yarı finalde elendik. 2.yıl finalde 6. Penaltıda elendik, bu yıl tüm ADS yönetimi,teknik heyet,çalışan,ve taraftarların inanışıyla süper lige çıktık ve bu ligde kalıcı olmak için her türlü fedakarlıklar yapılarak en kaliteli oyuncular almaya çalıştık ve almaya devam ediyoruz. Llimit artımı talebimiz 115 sapmayla 145 olan limitimiz 220 milyon TL ye çıkartıldı ve herkesin ilgiyle sempati duyarak takip edilen bir kulüp halini aldık. Milyonlar harcasan bile Adana şehrini Avupa’da bu kadar ismini duyuramazdık,hatta bazı işadamları bana enayi diyenler oldu,ne gerek var bu kadar para harcamaya,zamanı ayırmaya aileni ihmal etmeye.ben ne yaptım her şeye kulaklarımı,ve gözlerimi kapatarak ADS’yi iliğine kadar içinde hissetme duygusuyla hareket ettim.

 

YOLA DEVAM EDECEĞİM

Çok şükür geldiğimiz nokta ilk gelinmek istenen,ADS çatısı altında olmak,oynamak isteyen,talep gören bir takım olduk.Çok şükür.ve bazı emelleri olan bu takım üzerinden siyaset yapmak isteyenler, karıştırmak isteyenler de oldu.sadece şu cevabı vereyim,hiç olmadığı kadar bağımsız bir Adana Demirspor var ne söz vermiştim sözde değil özde halkın takımı yapmak. SPK’ya başvurumuzu yaptık kabul görürse en yakın zamanda borsaya açacağız ve yüzde 85 i halkın olacak şimdi herkesin kolay kolay getiremediği antrenör getirdik. 3 yıllık hedefimiz var. Allah nasip ederse ve bir bütün olabilirsek,onu da başaracağız z,şimdi herkes elini vicdanına koysun ve geçmişi düşünerek ve bu güne bakarak hesap yapsın.Ben bundan sonra daha büyük bir azimle yola devam edeceğim,gelmek isteyenlerle beraber Allah’a emanet olunuz.’’