Adana Demirspor'u sıkıntı bastı

TFF 1. Lig'de Pazar günü sahasında Ümraniyespor ile zorlu bir maça çıkacak olan Adana Demirspor'u cezalı ve eksik futbolcular düşündürüyor. Ümraniye karşısında Elazığ maçında sakatlanan Onur akbay ile kart cezalıları Tiago ve Berkay forma giyemeyecek.

TFF 1. Lig’de Pazar günü sahasında Ümraniyespor ile zorlu bir maça çıkacak olan Adana Demirspor’u cezalı ve eksik futbolcular düşündürüyor.  Ümraniye karşısında Elazığ maçında sakatlanan Onur Akbay ile kart cezalıları Tiago ve Berkay forma giyemeyecek.

Mavi-lacivertliler Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu, nezaretinde sürdürüyor.  Puan kaybına tahammülün olmadığı maçta camiayı sakat ve eksik futbolcular düşündürüyor. Az olan play-off şansının devam edebilmesi için bu maçın mutlaka kazanılması gerekirken, mavi-lacivertlilerde Elazığspor maçında sakatlanan Onur Akbay ile kart cezalıları Tiago ve Berkay forma giyemeyecek.

Teknik Direktör İpekoğlu’nun, Ümraniye karşısında bu futbolcuların yerine kimlere görev vereceği merakla bekleniyor.

Otizmle Barış Derneği’nden idmana ziyaret

Otizmle Barış Derneği Başkanı Dursun İzgi ve yöneticileri antrenman sonunda takımla toplu fotoğraf çektirdi.Dernek Başkanı Dursun İzgi, 2 Nisan tarihinde 3. Otizm ve Spor Festivali' yapılacağını belirterek, mavi-lacivertlileri davet etti.