Adana için güç birliği yapıyoruz

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Milletvekilleri olarak güç birliği yaptıklarını ve bu kentin sorunlarını ortak sorun olarak görüp siyasi parti ayrımı yapmadan tüm milletvekillerinin ortak kaygılarının bu kente hizmet olduğunu söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Tümer, Adana'nın sorunlarına yönelik milletvekili olarak gerek kendi partisi olan CHP'de gerekse de imkanlar dahilinde diğer siyasi partilerin milletvekilleri ile bir araya geldiklerinde bu kente hizmet için ortak noktada buluştuklarını söyledi. Muhalefet milletvekillerinin projelerin hayata geçirilmesinde iktidar milletvekilleri gibi şansının olmadığını hatırlatan Tümer, ‘Bizim görevimiz sorunları tespit edip bunlara çözüm yolu bulmaktır. Biz de bu anlamda CHP'li vekiller olarak mesaimizi yoğunlaştırıp kafa yoruyoruz. Ümit ediyorum ki ileriki günlerde olumlu sonuçlar ortaya çıkacaktır' dedi.


BU KENTİN BEKLEMEYE ZAMANI YOK


Ak Parti'nin Adana Milletvekili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilen Fatma Gül Demet Sarı Hanımın kent için gayretli ve azimli çalışmalarının olacağına inararak kendilerine bir görev düşer ise her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarının altını çizen Tümer, ‘Yılların birikmiş sorunlarının altından kalkmak elbette zaman ister. Adana Milletvekili olarak ben şahsen sürekli toplantıların yapılıp söylemlerden ileriye gitmeyen bol nutuklu gelişmelerden daha çok, sonuç odaklı ve bu kente acil çözüm getirecek çalışmalardan yanayım. Adana'nın sorunlarını çözmek için beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu konuda da yol alacağımızı ümit ediyorum' ifadelerini kullandı.