Adana ileriye, umut ve güvenle bakıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Borsası'nı (ATB) ziyaretinde, 'Adana ileriye umut ve güvenle bakıyor'' dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir,  Adana Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaretinde, “Adana ileriye umut ve güvenle bakıyor’’ dedi.

Kocaispir, ziyareti sırasındaki konuşmasında,  ATB’ninAdana’nın en önemli kanaat önderlerinden biri olduğunu ifade etti. Borsanın Yüreğir’de olmasının kendileri için onur ve gurur vesilesi olduğunu belirten Kocaispir, ‘’Adana ekonomisine yön veriyorsunuz. Adana ve Yüreğir’i güzelleştirip geliştirmek için bundan sonra da işbirliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu. Kocaispir, şunları kaydetti:

 

‘’Yüreğir’de toplum hayatına yön veren, kamusal fayda üreten kurumların, tesislerin çoğalmasından mutlu oluyoruz. Adana hepimizin ortak paydası. Büyük potansiyelimiz var. Adana için taş üstüne taş koyan herkes başımızın tacıdır. Hepimizin bildiği Ceyhan Yumurtalık bölgesinde ‘Büyük Konteynır Limanı’, kimya ve enerji yatırımları, AOSB’deki dinamizm, şehrimizin genç nüfusu, iç turizm, gastronomi gibi bir çok konuda Adana ileriye artık umutla, güvenle bakıyor. Bu süreçte Adana Ticaret Borsası da en önemli aktörlerden bir tanesi. Sizlerle olan işbirliğimiz, yakın çalışmamız, dayanışmamız, ağabey-kardeş ilişkimiz bundan sonrada devam eder. Bu dönem için görevinizde üstün başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin.” diye konuştu.

ATB Başkanı Şahin Bilgiç ve Kocaispir’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek,  Adana için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini bildirdi.

 

 

Yüreğir