Adana MHP'de Bahçeli teyakkuzu

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Teşkilatı ve Büyükşehir Belediyesi, 5 Ocak tarihinde Adana'ya gelecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi karşılamak ve başarılı bir program hazırlamak amacıyla seferber oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Teşkilatı ve Büyükşehir Belediyesi, 5 Ocak tarihinde Adana’ya gelecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi karşılamak ve başarılı bir program hazırlamak amacıyla seferber oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 1071 hizmetinin açılışını yapacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ağırlamak amacıyla hazırlıklarını yapan MHP’liler bugün Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda milletvekilleri, il teşkilatı, tüm belediye başkanları, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri ile birlikte bir toplantı yaparak programın başarılı geçmesi adına yol haritası çıkaracaklar.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katılacağı bu toplantıda programın hazırlığı yapılacak ve Adana’daki tüm dinamiklerin harekete geçirilerek kusursuz bir organizenin ortaya çıkması adına adım atılacak. Başkan Hüseyin Sözlü, Liderleri Devlet Bahçeli’nin ve partinin adına yaraşır bir organize için tüm talimatları verdi ve Eski İl Başkanı olan Ahmet Erdoğan’ı da Büyükşehir Belediyesi adına tam yetkili kıldı. Alınacak kararlar ve ağırlama programına şehrin bazı dinamiklerini de katmak isteyen MHP’liler, Devlet Bahçeli Köprüsü’nün de bugüne kadar geldiği aşamalar konusundaki tüm çalışmaları böylelikle gözden geçirme fırsatı yakalayacaklar.

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın örgütleri bu toplantıda hazır tutarak ilçelerden organizenin gerçekleşmesi adına bir programın yapılmasını örgütleyeceği, Bahçeli’nin Adana ziyareti ile kentteki MHP tabanını zinde tutacak girişimleri de program içinde yer alacağı öğrenildi.