Adana'nın dinamiklerini harekete geçireceğiz

Makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulunduğumuz Adana Valisi Elban konuştu.

Bir süre önce Ağrı’dan Adana’ya atanıp görevine başlayan Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ederek gazetemiz adına hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Adana’ya ait izlenimlerini aktaran Vali Elban, kentin her yönüyle üzerindeki ölü toprağını atarak harekete geçmesi gerektiğine işaret edip ‘Toplumun tüm dinamikleri bu konuda el birliği içinde olacaktır’ sözleriyle düşüncelerini aktardı.

KAFA YORUYORUZ

Etrafındaki şehirler ile mukayese edilerek Adana’nın geri kalmışlığının her defasında dile getirilmesinden daha çok ‘Bu şehri her konuda üreten ve liderlik vasfını elinde bulunduracak hamlelere imza atan bir şehir haline getirmek durumundayız’ sözüyle yola çıkılmasının altını çizen Vali Elban pozitif enerji vererek açıklamalarda bulundu. Vali Elban, kentin sanayisini, tarımını, kültürel varlıklarını, turizm değerlerini, sosyo ekonomik değerlerini tümüyle ele alarak daha iyiyi nasıl yakalayabiliriz sorusuna yanıt aramak adına tüm kafa yoranların çalışma içinde olduğunun da müjdesini verdi.

TEŞVİK EDECEĞİZ

Adana’nın Türkiye’nin önde gelen bir şehri olma özelliğini yitirmediğini aksine her daim öncülüğünü sürdürdüğünü görerek inanan bir kişi olduğunun da vurgusunu yapan Vali Elban, “Biz idarecilerin görevi el birliği ile bu şehrin daha iyi noktalara gelmesi adına çalışmaktır. Sorun çıkaran ve bürokratik engeller ile çalışanın, hizmet edenin önüne kesen değil aksine teşvik eden, sorun çözen, yatırımcıya hizmet edebilmesi için imkân tanıyan bir yöneticilik anlayışı ile Adana’mıza hizmet edeceğiz. Bize güvenip inananların yüzünü kara çıkarmayacağız. İnşallah başarılı oluruz” temennileriyle görüşlerini dile getirdi.