Adana'nın önü açık

Gazetemizi ziyaret eden Adana Valisi Süleyman Elban önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Valisi Süleyman Elban, tüm Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü ile mücadele sürecinin Adana’da başarı ile sürdürüldüğünün altını çizdi ve bugün gelinen noktada çalışmalarının meyvelerini aldıklarını belirtti. Vali Elban, Ortadoğu’nun çekim merkezi olan Adana’nın her geçen gün gelişmesi adına önünün açık olduğunu söyledi.

PROJELERİMİZ ARALIKSIZ HAYATA GEÇİYOR

Gazetemizi ziyaret eden Vali Elban, Tepebağ Höyüğü’nün ortaya çıkarılması ve Tepebağ’ın şehre kazandırılmasını önemsediğini belirterek ‘Yakın zamanda bunun meyvelerini de almaya başlayacağız. Ciddi çalışma temposu ile süreci götürüyoruz’ dedi. Adana’nın kaynaklarının verimli kullanılarak üreteni ve yatırımcıyı teşvik eden uygulamalarla Hükümetin desteklerini her zaman yanında gördüğü bir şehir olarak kendilerinin de şehrin kalkınmasında koordineyi sağladığının altını çizen Vali Elban, “Pandemi koşullarında dahi hizmetlerimiz aksamadı. Kentimizde el birliği içinde tarımda, sanayide, ticarette, turizmde ve diğer tüm alanlarda projelerimiz aralıksız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

 

ADANA GÜZELLİKLERLE TANIŞIYOR

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetin desteklerini görerek Ankara’ya götürülen her projenin hayata geçmesinde yardım aldıklarını belirten Adana Valisi Süleyman Elban, “Kentin önceliklerini tespit edip acil eylem planı dahilinde yatırımlar başta olmak üzere tüm hizmetlerin Adana’ya getirilmesi adına herkes üzerine düşen görevi layığı ile yapıyor. Yakın zamanda projelerimizin meyvelerini de almaya başladık. Adana’nın prestijini yükselterek, ekonomisini kalkındırıp, halkın yaşam kalitesini daha üst noktalara taşıyarak hizmet etmek amacıyla mesaimizi harcıyoruz. Adanalılar şuna inansın. Kentimizin önü açık ve bu şehir her geçen gün daha da güzelliklerle tanışacak” dedi.