Adana Olgunlaşma Enstitüsü Öğretmenler Günü kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Adana Olgunlaşma Enstitüsünde coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin sürpriz gösteriler hazırladığı kutlamada, meslekte 30 yılını dolduran öğretmenlere plaketleri verildi.

Ülkemizde eğitimine devam eden 15 Olgunlaşma Enstitüsü arasında en başarılı olgunlaşma Enstitüsü olan Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nde Öğretmenler Günü kutlandı. Resim, Nakış, Hazır Giyim gibi 10 farklı bölümde kız öğrencilere eğitim verilen kurumda meslekte 30 yılını dolduran öğretmenler plaket aldı. Atatürk’e saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile açılan toplantıya TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İkbal Kalın eğitimin toplumları ileriye götürecek vazgeçilmez bir unsur olduğu ve öğretmenlerimize bu konuda minnet borcumuzun büyük olduğunu söyledi. Meslekte 30 yılını tamamlayan öğretmenlere Okul Müdürü İkbal Kalın ve TOBB Adana KGK Başkanı Esra Özden tarafından plaketleri verildi. Esra Özden, ‘’Bugün burada bulunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Başöğretmen Atatürk’ün çizdiği yolda yürüyen Cumhuriyet’imizi geleceğe taşıyacak öğretmenlerimizin yetiştirdiği pırıl pırıl gençlerimizi görüyorum. Biliyorum ki bu salonda geleceğin kadın girişimcileri var. Okullarında gösterdikleri başarıları gelecekte iş hayatına atılarak da gösterecekler. Sizleri ve bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum.’’ dedi.

 

ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZ YAPTILAR

Enstitü öğrencileri öğretmenleri için hazırladıkları sürpriz eğlencelerle salonda coşku ve kahkahaya neden oldular. Öğrencilerin hazırladıkları sinevizyon gösterisi büyük ilgi gördü. Çocuk Gelişimi, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencileri hazırladıkları skeçlerle salonu kahkahaya boğdu. Sanatçı taklitleriyle herkesin ilgisini toplayan öğrenciler daha sonra öğretmenlerini ve konukları piste davet ederek birlikte dans ettiler