Adana Sağlık Turizmi Derneği’nde görev değişimi

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Turizmi Müsteşar Yardımcısı olan Adana Sağlık Turizmi Derneği’nin 1. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik görevini Medline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Attila’ya teslim etti.

Sağlık Bakanlığı’nda, Müsteşar Yardımcılığı makamında gerçekleşen devir teslim töreninde Çelik, ülkemizin Kalkınma Stratejimizin bir parçası olan Sağlık Turizminin gelişimi için emin adımlarla ve sabırla sürdürülen çalışmalar sonucunda sektörğn belirli bir ivme kazandığını belirterek,  sektörün  kazanımlarının arttırılmasına yönelik gerçekleştirilmesi ve tamamlanması gereken çok sayıda proje olduğunu ve projelerin gerçekleştirilmesine destek verecekklerini bildirdi.

 

Görevi devralan Dr. Kemal Attila ise, kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin üstlendikleri sorumluğun farkındalığıyla, teslim aldıkları görevin çıtasını yükseltmeye çalışacaklarını söyledi. Attila,  görev süreleri boyunca ilimizdeki ve ülkemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel sektör yöneticileri ve temsilcileri ile birlikte çalışacaklarını bildirdi.