Adana Sıcağına Soğuk Limonata

Adana'da hava sıcaklığının 50 derece hissedildiği bu günlerde Yüreğir Belediyesi ilçenin farklı noktalarına koyduğu hayrat çeşmelerinden vatandaşlara soğuk limonata dağıtarak vatandaşları ferahlattı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da cuma gününden bu yana etkisini sürdüren Kuzey Afrika sıcakları Adana'da yaşamı iyice zorlaştırıyor. Sokağa çıkan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak isteyen Yüreğir Belediyesi vatandaşların yoğun olduğu alanlarda limonata dağıtarak vatandaşların susuzluğuna giderdi.

 

Adana'nın en sıcak günlerinde dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı 'Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da sıcaklardan olumsuz etkileniyor. Sıcakların en fazla olduğu bu günlerde vatandaşlarımızı serinletmek amacıyla ilçemizin en işlek noktalarında soğuk limonata dağıttık.' şeklinde konuştu.

Tarihi Taşköprü üzerinde ve semt pazarlarının kurulduğu yerlerde vatandaşlara ücretsiz limonata dağıtan Yüreğir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada 'Evimizden çıktıktan sonra sıcaktan ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Soğuk limonata içerek hem susuzluğumuzu gideriyoruz, hem de ferahlıyoruz. Bizleri düşünen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir düşünce dediler.