Adana Ülkü Ocakları Bahçeli'yi ziyaret etti

Adana Ülkü Ocakları 15 Mayıs Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliyi ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi önünde Ülkücü yemini eden sonrasında “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli, Lidere Sadakat Şerefimizdir, Vur de vuralım Öl de ölelim” sloganları atan Adana’da Ülkücü iradenin tecelli ettiği yer olan Adana Ülkü Ocakları mensupları Lidere sadakatlerini ve bağlılıklarını sözde kurultay adına toplanan tüm herkese açık açık gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’yi odasında ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz ;

“ Bugün özellikle burada bulunuşumuzun yegâne sebebi Ülkücülüğü dilde ya da bilgisayar başında değil özünde yaşayan Ülkü Ocakları olarak Hareketimizin lideri Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmektir. Biz bugünü milat olarak görüyoruz. Bir takım kendini bilmezler devletimizi ve partimizi hiçe sayıp kendi kafalarına göre yazıp, çizip sonrasında kurultay yapacağız diyerek tertemiz vicdanlı insanları kandırarak partimizin prestijini sarsarak kendi şahsi ideallerine ulaşma derdindelerdir. Kendi kendine rol sahibi olanlara hatırlatmak gerekirse eline bir mikrofon alıp Türkücülüğe soyunanlar ve ya çığırtkanlık yapanlar yaptığınız tek şey saf vicdana sahip olanları kandırmaktır.

Bu saatten sonra herkes haddini bilecektir! Ülkücüyüm diyerek haddini ve çizmeyi aşanlara bedeli ne olursa olsun gereği yapılacaktır! Ben Ülkücüyüm diyerek sağda solda gezenlere hatırlatmak gerekirse “Ülkücü İrade Ocaklarda Yaşıyor” sadece slogan değil gerçeğin ta kendisidir!” dedi.