Adana uykuda!

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, doğup büyüdüğü Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin Organize Sanayi Bölgesi'ne erişimin sağlanması için demiryolu döşenmesi adına harekete geçti.

TCDD Adana Bölge Müdürü Mustafa Çopur ile görüşen ve taleplerini içeren bir dosya hazırlayarak veren Milletvekili Durmuşoğlu, konuyu Ankara'da takip etmeye başladı.


TCDD YETKİLİLERİ DOĞRULADI


Adı geçen demiryolunun Kadirli Organize Sanayi Sitesi'ne ulaşması halinde burada üretilen ürünlerin sınır ya da limanlara ulaşımının kolaylaşacağına işaret edip hazırladıkları proje adına da düğmeye bastı. Konu hakkında görüştüğümüz DDY 6.Bölge Müdürü Mustafa Çopur, konu hakkında kendilerine bir talebin geldiğini ve bu talebin ise Ankara'ya genel müdürlüğe ve bakanlığa iletileceğini, kendilerinin karar verme yetkilerinin olmadığını, gelen talepleri ancak Ankara'nın karşılayacağını belirtip isteği doğruladı.


ADANALI BAKAN VAR AMA...


Teşvik konusunda Adana'nın imkânlarından daha fazlasına sahip olan Osmaniye'nin yanı başımızda harekete geçerek Organize Sanayi Bölgelerine demiryolunun ulaşması için çabalaması, Adana'nın milletvekillerinin eforlarını başkaca sahada harcamaları ile mukayese edildiğinde ‘Adana uykuda!' imajının bir kez daha ortaya çıkmasına neden oldu. Adanalı vatandaşlar, özellikle iktidar partisi milletvekillerinin biran önce kent adına hizmet noktasında harekete geçerek Adanalı bir bakanın da kabinede olduğu ortamda şehre katkı koymalarını istediler.