''Adana’yı çağdaş, modern bir görüntüye kavuşturacağız''

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü mahalle toplantılarında vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Seyhan Tellidere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sözlü ‘’ bir Adana sonbaharında buraya gelip bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerin yanına partimizin çok kıymetli aday adayları Ahmet Erdoğan, Hatice Nazlı Yakıcı ve Uğur Kızıl ile birlikte geldik. Tüm aday adaylarımız Seyhan’ın durumunun farkında olduğundan birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyorlar. Seyhan’ın durumu hepinizin bildiği üzere ortada. İktidar nimetleri diyerek siyaset yapılmış ve iki dönemdir iktidar partisi tarafından yönetilen Seyhan, bu nimetleri bir türlü görememiştir. İktidar nimetleri diyerek mirasyedi evlatlar gibi hazır kaynak bekleyenler, hatta aklından Büyükşehir başkanlığını geçirenler tahmin ediyorum kendi ilçelerinden bile aday yapılmayacaktır.” Dedi.

İktidarın muhalefetine rağmen Ceyhan’da az kaynakla çok iş yapmanın gayretinde olduğunu belirten Sözlü, “buna karşılık olarak Ceyhan, bu kardeşinizi üç dönemdir başkanlıkla taçlandırdı. Üç dönemdir yönettiğimiz Ceyhan’da sosyal barışı tesis edip, kurtarılmış bölgeler kavramını ortadan kaldırdık. Ne yazık ki Adana’da açılım ruhu zarar görmesin diye azgın teröristlere seyirci kalanlar, dün 27 yaşında civan mert bir delikanlının ölümüne sebep oldular. Başkanlığımız döneminde inşallah Adana’da girilmeyen mahalleleri, kurtarılmış bölgeleri ortadan kaldıracağız’’ diye konuştu.

 

Başkan Sözlü daha sonra MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte Mahfesığmaz mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşlara hitaben konuşan ve Çukurova’nın hak ettiği yere bir türlü gelemediğini belirten MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ‘’ Bugün Çukurova’yı Türkiye’nin cazibe merkezi olmasını sağlamak için bu yola çıktık. Allah nasip eder de başkanlığı kazanırsam Çukurova sosyal tesisleriyle, yaşam alanlarıyla örnek bir belediye haline gelecektir. Çukurova’yı bir festival şehri yapmak için bu yola koyulduk’’ dedi.

 

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise ‘’ Aday adaylığım döneminde yine buraya gelmiş sizlerin huzurunda konuşmuştum. O çalışmalar kamuoyu nezdinde bizi yükselterek aday olmamızı sağladı. Adaylığımda siz hemşehrilerimizin payı çok büyüktür, hepinizden Allah razı olsun.” Dedi

Bir siyasetçinin, hizmet etme mücadelesini gören halkı tarafından gerekli desteği göreceğine inandığını ifade eden Başkan Sözlü, “ Bugün Çukurova Belediyesi yeni kurulmuş, hazır birikmiş bir parayla belediyeciliğe başlamış olmasına rağmen kimi zaman personel maaşlarını bile ödeyemeyecek bir durumdadır. Çukurova’nın yeni gelişen alanlarını beton yığını haline getirip, kentsel dönüşümü sadece reklâm panolarında gerçekleştirmek belediyecilik ile bağdaşmaz. Bizim başkanlığımız döneminde tüm imar uygulamalarını şehrin ruhuna, dokusuna uygun hale getireceğiz. Adana’yı çağdaş, modern bir görüntüye kavuşturarak dışarıdan bakınca oluşan taşra algısını ve zihinde canlanan kötü imajı silmenin mücadelesini vereceğiz’’ şeklinde konuştu.