“Adana’yı geriye götüren zihniyetten kurtulmalıyız”

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, CHP iktidarında Adana’nın marka bir şehir konumuna yükseleceğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarına hız verdi. Sivil toplum kuruluşları ve parti örgütü ziyaretlerinin yanı sıra halk toplantılarıyla vatandaşlara doğrudan ulaşıp, halkın nabzını tutan ve sorunların çözümü için projelerini anlatan Akay’ın son durağı Akdeniz Mahallesi oldu.

Akdeniz Mahallesi’ndeki kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Akay’ın toplantısına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

“ÖRGÜTLÜ YAPIYA VE DAHA ÇOK GENCE İHTİYAÇ VAR”

Adana’nın sorunlarının çözülemeyecek sorunlar olmadığını belirten Akay, “Adana’nın sorunlarını çözmek için öncelikle Adana’yı geriye götüren zihniyetten kurtulmak gerek. İşe buradan başlamak lazım. Bunun için de en çok örgütlü yapıya ve bu yapının içinde de en çok gençlere ihtiyacımız var”  dedi.

“GENÇ NÜFUSU DAHA ETKİN KULLANMALIYIZ”

Türkiye’nin en büyük zenginliğinin genç nüfus potansiyeli olduğunu dile getiren CHP’li Akay,  “Uygarlığın ulaştığı son nokta olarak görülen Avrupa artık yaşlı bir nüfusa sahip. Türkiye’de ise kullanılamayan bir genç potansiyel var. Bu genç nüfusu Adana’mızda da en etkin şekilde kullanmalıyız” diye konuştu.

“ADANA’YI MARKA ŞEHİR KONUMUNA TAŞIYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin güçlü bir örgütlü yapıya sahip olduğunun altını çizen Akay,  “Adana’yı ileriye taşıyacak olan bu örgütlü yapıdır. Bu dönemde bu örgüt içinde aktif olan daha çok gence ihtiyacımız var. Eğer bizi yetkilendirip Adana’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerel iktidara taşırsanız, Türkiye’ye ve tüm dünyaya Adana’nın gücünü göstereceğiz. Adana’yı dünya çapında bir marka şehir konumuna hep birlikte taşıyacağız. Adana’nın marka şehir olmaması için bir neden yok. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin sık sık alkışlarla sözünü kestiği CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, halkın sorunlarını dinleyip bu sorunların çözüm yıllarını anlattı.