Adanalı sporcu dünya 5'incisi oldu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kozan Olimpik Spor Kulübü sporcularından Ali Öztürk, vücut geliştirme ve fitnesste güçlü rakiplerine rağmen Dünya 5. oldu.

Ali Öztürk,  başarılı sporculuğunun yanı sıra atrenörlük de yaptığını, 15-18 Kasım tarihleri arasında Avusturalya’nın Stenberg  Kenti’nde 45 ülkenin katıldığı Dünya şampiyonasında 5. olmasının küçümsenmemesi gerektiğini , rakiplerinin kendisine göre daha iyi koşullarda hazırlandıklarını söyledi.

Destek sağlanması halinde daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını ifade eden Öztürk, kendisine güvenen ve destek veren Kozanlı hemşerilerinin yanı sıra, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi,  Adana eski İl Temsilcisi ve Uluslararası Hakem Nihat Söyler ile diğer yetkililere teşekkür etti.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Adana eski İl Temsilcisi ve Uluslararası Hakem Nihat Söyler, sponsor kuruluşların başarılı sporcuları desteklemesi gerektiğini belirterek, Ali Öztürk’ü kutladı.