Adanalılar Kızıldağ'da buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi, yöre halkının gözde yaylalarından Karaisalı İlçesi'ne bağlı Kızıldağ Yaylası'nda kar şenliği organizasyonu gerçekleştirdi 1166 rakımlı Kızıldağ'da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün katılımıyla gerçekleştirilen Karaisalı Kar Şenliği'nde müzikli etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve mangalda sucuk partisi düzenlendi.

 

Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde yapılan hizmetlerle yayla turizminin cazibe merkezi konumuna gelen Kızıldağ Yaylası’nda düzenlenen kar şenliğinde vatandaşların oluşturduğu coşkulu kalabalığa konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Gördüğüm kalabalıktan şunu anladım ki Büyükşehir Belediyesi olarak hafta sonları buraya birkaç otobüs göndermemiz gerekiyor” diyerek Adanalıların Kızıldağ’a akın etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FESTİVALİMİZ GELENEKSELLEŞECEK

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “Öncelikle böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmekte başrol oynayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Kızıldağ Yaylamız son yıllarda ilçemizin turizmine önemli bir katkı sağlamaya başladı. Özellikle yaylamıza yaptığımız otoban kalitesindeki yolun yapılmasının ardından yaylamızın potansiyeli arttı. Gerçekleştirdiğimiz bu festival ile yaylamıza kar görmeye gelen vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmesine vesile olduğumuz için mutluyuz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz festivalimiz, aralıklarla devam edecektir” dedi.