Adanaspor'a ilaç gibi erteleme

TFF'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle Süper Lig hariç diğer profesyonel liglerdeki müsabakaları olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta süreyle ertelemesi sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Adanaspor'a ilaç gibi geldi.

TFF’nin olumsuz hava koşulları nedeniyle Süper Lig hariç diğer profesyonel liglerdeki müsabakaları olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta süreyle ertelemesi sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Adanaspor’a ilaç gibi geldi.

Turuncu-beyazlılar Eyüpspor maçı hazırlıklarını Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenman sonrası bazı futbolcular salonda güç çalıştı. Antrenmana sakatlıkları süre Kadir, Bruns ve Ulaş katılmadı.

Bu arada, 14 Mart Pazartesi günü yapacağı Eyüpspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle kara kara düşünen teknik heyet, TFF’nin olumsuz hava koşulları nedeniyle Süper Lig hariç diğer profesyonel liglerdeki müsabakaları olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta süreyle ertelemesinin ardından rahat bir nefes aldı. Liglerin bir hafta kaydırılması kart cezalıları ile sakatl futbolcuların nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Adanaspor’a ilaç gibi geldi.

Turuncu-beyazlılar, İsmail, Celil ve Efe kart cezalısı, Kadir, Bruns ve Ulaş sakatlıkları nedeniyle Eyüpspor karşısında forma giyemeyecekti.