Adanaspor Alanya'da kampa giriyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor, karşılaşması için bugün Alanya'da kampa giriyor. Taraftarlar, antrenmanların kendilerine kapatılmasına sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Başkan Akgül de kararın teknik bir karar olduğunu açıkladı.

– Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Aytemiz Alanyaspor, karşılaşması için bugün Alanya’da kampa giriyor.

Geçen hafta sahasında Osmanlıspor’a 5-1 yenilen Adanaspor, Aytemiz Alanyaspor maçı için bu sabah Alanya’ya gidiyor. Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını  maç gününe kadar Alanya’da kampa girerek sürdürecek. 

Öte yandan, Adanasporlu taraftarlar,  Adana’daki antrenmanların hafta başından  buyana kendilerine kapatılmasına sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiler. Takımın, kendilerinden kaçırılmasına anlam veremediklerini söylediler.

Bunun üzerine Adanaspor Başkanı Bayram Akgül bir açıklama yaptı.  Akgül’ün açıklaması şöyle:

''Kulübümüz, teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda bu hafta ki antrenmanların basın ve taraftara kapalı bir şekilde yapılması hususunda karar almıştır. Her hafta olduğu gibi pazartesi günü bu husus resmi internet sitemizde Adanaspor taraftarına duyurulmuştur'' ifadelerini kullandı. Akgül, şunları kaydetti:

''Geçtiğimiz bu kritik süreçte, bir kesim tarafından "kulüp taraftarı istemiyor" şeklindeki söylemlerle kulüp ile taraftar arasında sanki bir sorun varmış tarzı bir izlenim yaratılmaya çalışılmasına bir anlam verememekteyiz.

1954 yılından beri takımının arkasında olan Büyük Adanaspor taraftarı bizim için her zaman itici bir güç olmuştur. Antrenmanın kapalı olmasının tamamen "teknik" bir karar olmasına rağmen bunu başka taraflara çekilmeye çalışılmasının takdirini siz Büyük Adanaspor taraftarına bırakıyorum.''