Adanaspor ara vermiyor

Lig’de 24 hafta geride kalırken 44 puanla lider konumda bulunan Adanaspor’da Altınordu hazırlıkları bugün itibariyle başlıyor.

Sahasında Kayseri Erciyesspor’u 3-1lik skorla geçen ve PTT 1.Lig’de liderliğini sürdüren Adanaspor 25. Hafta deplasman karşılaşacağı Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına start vermek için akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesislerinde bir araya gelerek yeni haftaya top başı yapacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Liderliklerini sürdürdükleri için sevinçli olduklarını ifade ederek, kalan haftalar için temkinli konuştu.

İpekoğlu, ‘’Evimizde oynadığımız Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini biliyorduk. Ancak istediklerimizi sahaya yansıttığımızda durumu lehimize çevirdik. Camiamıza güzel bir üç puan armağan ettik. Önemli bir üç puandı. Takipçilerimizin puan kaybı yaşadığı hafta galip gelmek ilerisi için az da olsa avantaj sağlar ancak bundan sonra ki maçlarımız her hafta daha da zorlaşacak. Bu bağlamda önümüze bakıyoruz. Erciyes maçı geride kaldı. Şuan tek düşüncemiz Altınordu kaşılaşması ve bugün itibariylede çalışmalarımıza başlıyoruz’’ ifadelerini kullandı.