Adanaspor'da 3 maçta 7 puan hedefi

Adanaspor 17 Şubat'ta sahasında Erzurumspor, ardından deplasmanda Altay ve sonrasında yine sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçlarından en az 7 puan toplamayı hedefledi.

– Adanaspor 17 Şubat’ta sahasında Erzurumspor, ardından deplasmanda Altay ve sonrasında yine sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçlarından en az 7 puan toplamayı hedefledi.

Turuncu-beyazlılar Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın’ın nezaretinde yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Sabahki antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman serbest yapılan koşu çalışmasıyla başladı. Daha sonra minyatür kalede ve dar alanda çift kale maç yapan turuncu-beyazlı ekip antrenmanı yapılan bireysel çalışmalarla tamamladı. 

Ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor’da hesaplarda yapılmaya başlandı. Turuncu-beyazlılar, 17 Şubat’ta sahasında Erzurumspor, ardından deplasmanda Altay ve sonrasında yine sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçlarından en az 7 puan toplamayı hedefledi.

Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.