Adanaspor’da futbolcuların hırsı yüzleri güldürdü

PTT1.Lig’in 20. haftasında sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Taktik ağırlık çift kale maçta futbolcuların hırslı tavırları teknik heyetin yüzlerini güldürdü.

PTT1.Lig’in 20. haftasında sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu,  nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarına sürdüren turuncu-beyazlı futbolcuların antrenmandaki istekli tavırları teknik heyeti memnun ederken sakatlığı bulunan kaptan Merthan Açıl takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparak Giresunspor karşılaşması hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrası ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular sırasıyla dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çalışma esnasında futbolcuların istekli ve hırslı tavırları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Genel Menajer Murat Daldık’a sürpriz doğum günü kutlaması

Adanaspor’un Genel Menajeri Murat Daldık’a antrenman sonrası Yönetim, Teknik ekip ve futbolcular sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Antrenmanı saha kenarından yönetim kurulu üyeleriyle takip eden Adanaspor Genel Menajeri Murat Daldık,organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması karşısındamutluluğunu gizleyemedi. Murat Daldık pastadaki mumları üfleyerek tebrikleri kabul etti. Daldık’ı ilk tebrik eden Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül oldu. Daldık, burada görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, ‘’Burada kendimi aile ortamında hissediyorum. Beni bir kez daha çok mutlu ettiler. Başta Başkanımız Bayram Akgül ve yönetim kuruluna, Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu nezaretinde tüm futbolcular ve kulüp personeline tek tek teşekkür ederim’’ dedi.