Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor

PTT 1.Ligin 27. haftasında deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olacak Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren turuncu-beyazlılar günü tek antrenmanla tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra geniş alanda çift kale oynayan toros kaplanları  yaklaşık bir saat süren antrenmanı  taktik çalışmasıyla tamamladı.

Gerçekleştirilen son antrenmana sakatlıkları devam eden Ergin Keleş ve Sabit Hakan Yılmaz katılmazken genç oyuncu Atakan Ekiz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Adanaspor  Cuma gününe kadar hazırlıklarını Adana’da sürdürecek daha sonra havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı İzmir şehrine hareket edecek.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu antrenmandan sonra yaptığı açıklamada Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek İzmir deplasmanından iyi bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

İpekoğlu, ‘’ Lig’in son haftalarına girdik. Önümüzde Karşıyaka karşılaşması dahil 8 karşılaşma var. Daha önceki beyanlarımda da belirttiğim gibi konumumuz kimseyi rehavette bırakmasın. Biz önümüze maç maç bakan bir ekibiz. Bu bağlamda geri kalan maçlarımızı bir kenara bıraktık ve Karşıyaka karşılaşmasına odaklandık. Çalışmalarımız devam ediyor. Cuma gününe kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp İzmir’e gideceğiz. Buradan iyi bir skorla Adana’ya dönme niyetinde olacağız’’ dedi.

Öte yandan PTT 1.Lig’in 28.29. ve 30. Hafta maç programıda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Buna göre  28. Hafta 5 Ocak Stadyumu’nda oynanacak Adanaspor – Samsunspor karşılaşması 8 Nisan Cuma günü 20:00’da, 29. Hafta Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Boluspor – Adanaspor karşılaşması  12 Nisan Salı günü saat 19:00’da ve son olarak 30. Hafta oynanacak Adanaspor – 1461 Trabzonspor  karşılaşması 16 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’da oynanacak.

 

Hayrullah’ın mutlu günü


Adanaspor’un alt yapısından yetişen ve A Milli takım seviyesine kadar yükselen Hayrullah Mert Akyüz’ün ablası  Sabiha Akyüz, görkemli bir törenle emniyet görevlisi Atilla Balgay ile evlendi.

Düğün töreninde Hayrullah Mert Akyüz, babası Hikmet Akyüz ve annesi  Zeynep Akyüz’ün mutlulukları gözlerinden okunurken Akyüz ailesi gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Hayrullah Mert Akyüz’ü dostlarının yanı sıra futbolcu arkadaşları da  yalnız bırakmadı.

Adanaspor’un başarılı futbolcusu Hayrullah Mert Akyüz, ‘’ Sabiha ablam her şeyin en güzeline layık. Bir ömür yüzleri güler inşallah. Mutluluklar diliyorum’’ dedi.