Adanaspor’da hazırlıklar son aşamada

PTT 1.Lig'in 24.haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar sona geldi.

Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular dan 1 grup dar alanda pas çalışması yaparken diğer iki grup hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Turuncu-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde taktik çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

Stadyuma Adanaspor Pasolig kart sahipleri giriş yapabilecek

Öte yandan,  Pazartesi günü saat 19:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak Adanspor -  Kayseri Erciyesspor müsabakasına Adanaspor kulüp pasolig sahibi olmayan taraftarlar giriş yapamayacak.

Adanaspor-Demirspor arasında oynanacak mücadele öncesi her hangi bir  olumsuz provokasyonun önüne geçmek amacıyla Adanaspor Yönetimi kararı ile Kayseri Erciyesspor ile oynanan müsabakaya yalnızca Adanaspor pasolig  kart sahipleri giriş yapabilecek. Hem taraftarın hem de kulübün mağdur olmaması ve her hangi bir olumsuz durumun meydana gelmemesi açısından böyle bir karar alındığı bildirildi.

Düdük Suat Arslanboğa’da

Ayrıca Pazartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor - Adanaspor müsabakasının hakem kadrosu da belirlendi. Mücadelenin orta hakemi Eskişehir bölgesinden Suat Arslanboğa olurken yardımcılıklarını ise Rize bölgesinden Mehmet Kısal ve Kocaeli bölgesinden Nihat Samuk yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yalova bölgesinden Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Öte yandan mücedele 19:00 itibariyle TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.