Adanaspor'da hazırlıklar son aşamada

TFF1. Lig takımlarından Adanaspor, Altınordu maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak. Turuncu-beyazlılar, yarın uçakla İzmir'e gidecek.

TFF1. Lig takımlarından Adanaspor, Altınordu maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak. Turuncu-beyazlılar, yarın uçakla İzmir’e gidecek.

Adanaspor  Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına  önceki gün ve dün  yaptığı antrenmanla devam etti.

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenmana ısınma koşuşu, eğlenceli oyun ve koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcular, ikinci bölümde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapan Adanaspor, son bölümde yapılan dar ve geniş olmak üzere iki bölümde gerçekleşen çalışma ile noktaladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç antrenman boyunca oyuncularına uyarılarda bulundu.

Turuncu-Beyazlılar Altınordu maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kafile, yarın uçakla İzmir’e hareket edecek. 

MAÇIN HAKEMİ SÜLEYMAN ABAY

Pazar günü saat 15:30'da Bornova Stadı'nda oynanacak olan Altınordu FK - Adanaspor karşılaşmasının hakem dörtlüsü açıklandı.

Karşılaşmanın orta hakemi İstanbul bölgesinden Süleyman Abay olurken yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Orkun Aktaş ve İstanbul bölgesinden Bahtiyar Birinci yapacak.