Adanaspor’da hazırlıklar sona geldi

PTT1.Lig'in 22. haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar sona geldi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarına sürdüren turuncu-beyazlı futbolcuların antrenmandaki istekli tavırları teknik heyeti memnun ederken sakatlığı bulunan Didi takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparak Balıkesirspor karşılaşması hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrası ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular sırasıyla dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çalışma esnasında futbolcuların istekli ve hırslı tavırları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Saadet Partisi Adana İl Gençlik kollarından Adanaspor’a ziyaret

 

Saadet Partisi Adana İl Gençlik kolları Balıkesirspor karşılaşmasının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren Adanaspor’u ziyaret etti ve tatlı ikramında bulundu. Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül ile bir süre sohbet eden Saadet Partisi Adana İl Gençlik kolları Başkanı Fatih Beyaz daha sonra teknik ekip ve futbolculara tatlı ikram etti. Adanaspor’a süper lig yolunda başarılar dileyen Fatih Beyaz ve partililer futbolcu ve teknik ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adanaspor’dan Kozan’ a ziyaret

Adanaspor Kozan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Eski milli futbolcu ve şuan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde beden eğitimi öğretmenliği görevinde bulunan Harun Karadaş’ın davetlisi olarak Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, yardımcı antrenör Serhat Galimane, futbolculardan Emre Uğur Uruç ve Samican Keskin öğrencilerle buluştu. Okul Müdürü Mehmet Doğan Adanaspor kafilesini karşılayarak odasında ağırladı. Daha sonra öğrencilerle buluşan Adanaspor kafilesi futbolculuk ve antrenörlük yaşantılarından kesitler anlattı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, şuan Adanaspor’un bulunduğu konumdan da bahsederek, ‘’Oynadığımız ligde lider konumdayız. Belki kimse bizden bu başarıyı göstermemizi beklemiyordu ancak burada Yönetiminden kulüp çalışanına kadar bir çok kişinin emeği var. Tabiki aslan payı futbolcularımızındır’’ diye konuştu.

Söyleşinin ardından Adanaspor kafilesi günün anısına Okul Müdürü Mehmet Doğan’a imzalı Adanaspor forması hediye etti. Mehmet Doğan ise Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu’na plaket takdim etti.