Adanaspor’da hazırlıklar sürüyor

PTT 1.Lig’in 31.Haftasından deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Toros kaplanları günü tek antrenmanla tamamladı.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu futbolcularıyla sahada  kısa bir toplantı yaparak rakip takım ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde taktik ve teknik çalışması yapan turuncu-beyazlılar yaklaşık bir saat süren antrenmanı kültür fizik hareketleriyle tamamladı.

Öte yandan Adanaspor’da sakatlığı devam eden Ergin Keleş takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Adanaspor yarın yapacağı antrenmanla Pazar günü Kamil Ocak Stadyumu’nda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

 

 

Adanapsor ortaokul öğrencileriyle buluştu

Adanaspor’un başarılı futbolcularından Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç ve Canberk Dilaver  Şehit Mahmut Yeşilçam Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Adana Merkez Seyhan İlçesine bağlı Sarıhamzalı  Mahallesi’nde bulunan Şehit Mahmut Yeşilçam Ortaokulu’nun düzenlediği ‘’Bir derste sen anlat’’ projesi kapsamında yapılan panelin bu haftaki konukları Adanaspor’un başarılı futbolcuları Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç ve Canberk Dilaver oldu.

Okul müdürü Mustafa Uçar, öğretmenler ve öğrenciler  Adanaspor kafilesini okul girişinde karşılayarak bir süre sohbet etti. Daha sonra öğrencilerle buluşan Adanasporlu futbolcular kendi yaşam hikayelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin futbolcular için özel hazırladığı video klip gösterimini futbolcular tarafından ilgiyle seyredildi. Minik öğrencilerin sorularını da yanıtlayan panel toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.