Adanaspor’da hazırlıklar tamamlandı

PTT 1.Lig’in 19. Haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Adanaspor hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra taktik ağırlıklı çalışan turuncu-beyazlılar orta ve şut organizasyonları üzerinde çalışmasını sürdürdü. Yaklaşık 1 saat süren antrenman dar alanda çift kale maçla  noktalandı.

Adanaspor bugün  havayolu ile İzmir’e hareket ederek konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

 

Burak Yıldır Profesyonel oldu

Adanaspor’un alt yapısından yetişen Burak Yıldır, Yönetim ve Teknik Ekibin onayı doğrultusunda Profesyonel sözleşmeye imza attı.

Turuncu-beyazlıların alt yapısında top koşturan ve A takım ile uzun süredir antrenmanlara çıkan Burak Yıldır bugün itibariyle Adanaspor’un profesyonel futbolcusu oldu. Adanaspor Yönetimin Kurulu Başkanı Bayram Akgül nezaretinde, yönetimin ve Teknik Direktör Engin İpekoğlu önderliğinde ki teknik ekibin onayıyla genç oyuncu Burak Osman Yereşen Tesislerinde profesyonel sözleşmeye imza attı. Büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Burak Yıldır; başta Başkan Bayram Akgül olmak üzere Engin İpekoğlu ve teknik ekibe teşekkür ederek kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini ve turuncu-beyazlı formayı layıkıyla taşıyacağını ifade etti.

 

Engin İpekoğlu, Osman Yereşen’i anma törenine katıldı

Adana’nın duayen gazetecilerinden ve spor adamlarından Osman Yereşen, vefatının 8. Yıldönümünde Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve Adanaspor Genel Menajeri  Murat Daldık’ın da katıldığı törenle anıldı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen törenende konuşan Engin İpekoğlu, Osman Yereşen’i uzun yıllar önce tanıdığını ve onun adını taşıyan tesiste çalışmanın büyük onur olduğunu ifade etti. İpekoğlu, ‘’ Osman ağabeyi uzun yıllar önce tanırım. Mükemmel bir kişilik çok iyi bir insan. Kader de onun ismini taşıyan tesiste çalışmakta varmış. Bu benim için büyük bir onur. Kendisi çok önemli bir değer idi. Osman Yereşen’i saygı ile anıyorum’’ dedi.