Adanaspor'da hedef 3 puan

PTT 1.Lig'in 17. Haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı antrenmanın ardından mücadelenin oynanacağı Elazığ şehrine hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2.hafta müsabakasının ardından turuncu beyazlılarda gözler lige çevrildi. Hazırlıklara ara vermeden devam eden Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu, son antrenmanda futbolcularıyla tek tek konuşarak maçta istediği taktiksel oyunları anlattı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra üç bölüme ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı. Futbolcuların antrenman esnasında ki neşeli tavırları dikkat çekti.

Antrenman sonrası kara yolu ile mücadelenin oynanacağı Elazığ şehrine hareket eden kafile hazırlıklarını burada yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Lig’in ilk yarısının son maçı olan Elazığspor karşısında iyi bir sonuç alarak devreyi kapatmak istediklerini söyledi.

İpekoğlu, ‘’İyi bir ivme yakaladık. Hem ligde hem de kupada mücadele ediyoruz. Tabiki Lig bizim için daha çok önem taşıyor. Geride kalan maçları unutup Pazar günü oynayacağımız Elazığspor maçına odaklandık. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Lig’in ilk yarısını yakaladığımız çıkışı sürdürerek tamamlamak istiyoruz.’’ Diye konuştu.

Mete Kalkavan düdük çalacak

Pazar günü 13:30’da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Elazığspor – Adanaspor karşılaşmasının hakem dörtlüsü belirlendi.

Maçın orta hakemi İstanbul Böglesinden Mete Kalkavan olurken yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Adil Sinem yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ertuğan olacak.  Karşılaşma TRT HD ekranlarından naklen yayınlanacak.