Adanaspor’da moraller yerinde

PTT 1.lig’in 16. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 3-0’lık skorla geçen ve Lig’de 4. sıraya yerleşen turuncu-beyazlılarda gözler Perşembe günü sahasında oynayacağı Kupa mücadelesine çevrildi. Hazırlıklarına Osman Yereşen Tesislerinde devam eden Adanaspor’da morallerin iyi olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesislerinde Nazilli Belediyespor karşılaşmasının çalışmalarına start veren turuncu-beyazlı ekip  hazırlıklarına ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan Toros kaplanları koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale oynayarak çalışmaları tamamladı. Futbolcuların antrenman sırasında istekli ve moralli görüntüsü camiayı sevindirdi.

Turuncu beyazlı kafile yarın yapacağı antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası Grup aşamasında ki rakibi Nazilli Belediyespor hazırlıklarına devam edecek.

Biletler 5 Tl

Adanaspor ile Nazilli Belediyespor  arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Grup aşaması karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. 24 Aralık Perşembe günü saat 18:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın biletleri maç gününe kadar internet üzerinden maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulcak.

Biletlerin 5TL den satışa sunulduğu karşılaşmada Adanaspor taraftarları 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunun ''Güney Kapalı Alt ve Üst'' bloklarından giriş yapabilecek. Kombine sahibi olan taraftarlar da kombineleriyle müsabakaya giriş yapabilecek.  Misafir takım Nazilli Belediyespor taraftarlarına e-bilet sistemi uygulanacak. 810 kişilik misafir takım tribünlerinin biletleri de yine 5 Tl den satışı yapılacak.

Erkoç Doğan düdük çalacak

Perşembe günü saat 18:00’da  oynanacak olan Adanaspor – Nazilli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hakem dörtlüsü de açıklandı. Mücadelenin orta hakemi İstanbul bölgesi hakemlerinden Erkoç Doğan olurken yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Deniz Caner Özaral ve Ufuk Uğurlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.