Adanaspor'da neşeli günler

- Spor Toto Süper Ligin 18. Haftasında deplasmanda Bursaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyet camiayı sevince boğdu. Ligin ikinci yarısındaki 2 zorlu deplasmandan toplam 4 puan çıkartan turuncu-beyazlılar ligde kalma yolunda taraftarı umutlandırdı.

Ligin ikinci yarısına Fenerbahçe deplasmanından aldığı bir puanla başlayan Adanaspor, zorlu Bursa deplasmanında 90 dakika boyunca başarılı bir futbol ortaya koydu. İlk yarıda Bursaspor üstün oynuyormuş gibi gözükmesine karşın rakibine bir tek pozisyon bile vermeyen turuncu-beyazlılar, ikinci yarının 60. Dakikasından sonra oyunu dengeleyip ileride top yapmaya başlayınca pozisyonlarda buldu. Kaplan, maçın 84. Dakikasında Magaye’nin ayağından kazandığı golle altın değerinde 3 puanla sahadan ayrılmasını bildi.

Bu arada, gördüğü sarı kart nedeniyle kaptan Bekir,  bu haftaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.

ADANASPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRİRİZ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, Bursaspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, "Umarım lig bitiminde Adanaspor’u hak ettiği yere getiririz’’ dedi.

"Oyunun geneli Bursaspor’un üstünlüğü ile geçti. İkinci devre oyunu daha çok kontrolde tutan ve daha çok oynamak isteyen taraftık’’ diyen Şahin, ‘’ Bursaspor’un oyuncularını da tebrik ediyorum. Saha şartları iki taraf için de el vermedi’’ dedi.

Sarı kart cezalısı futbolcuların izinli oldukları halde Bursa’ya kadar gelerek arkadaşlarını yalnız bırakmamalarının takımdaşlık adına çok önemli olduğunu anlatan Şahit, ‘’Bu benim için skordan daha önemli. Oynayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Umarım lig bitiminde Adanaspor’u hak ettiği yere getiririz. Seyirci de birlik içinde karşılıyorlar bizi. Umarım önümüzdeki hafta daha güzel karşılarlar" diye konuştu.