Adanaspor'da neşesiz start

Spor Toto Süper Lig de puan cetvelinin alt sıralarına demir atan ve son Karabükspor maçında da sahadan yenilgiyle ayrılan Adanaspor'da hafta sonu yapılacak Akhisar maçının startı moralsiz bir şekilde verildi.

Spor Toto Süper Lig de puan cetvelinin alt sıralarına demir atan ve son Karabükspor maçında da sahadan yenilgiyle ayrılan Adanaspor’da hafta sonu yapılacak Akhisar maçının startı moralsiz bir şekilde verildi.

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin’in nezaretinde başlayan hazırlıklarda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Şahin, dün akşam başlayan hazırlıklar öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaparak, haftanın değerlendirmesini yaptı.

Turuncu-beyazlılar ardından yaklaşık bir saat süren antrenman yaptı. Ligde kalma umudunu bir hayli azaltan Adanaspor’un Akhisarspor ile 18 Mart Cumartesi günü Saat 19.00’da yapacağı maç seyircisiz oynanacak.

Konyaspor maçındaki saha olayları nedeniyle verilen 2 maçlık ceza nedeniyle Akhisar maçına seyirci alınmayacak. Adanaspor, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.