Adanaspor’da tek düşünce Boluspor

PTT 1.Lig’in 29. Haftasında Boluspor’a konuk olacak Adanaspor’da Osman Yereşen Tesislerindeki hazırlıklarını tamamladı.

Ligin lideri konumunda bulunan turucu – beyazlı ekip Samsunspor galibiyetini unutarak Boluspor ile oynanacak zorlu karşılaşma odaklandı. Hazırlıklarına aralıksız devam eden Adanaspor Osman Yereşen Tesislerindeki çalışmalarını tamamladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular  5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın diğer bölümünde dar alanda çift kale maç oynayan futbolcuları saha kenarından dikkatle seyreden Teknik Direktör Engin İpekoğlu öğrencilerine yapmaları gereken pozisyonları uygulamalı olarak gösterdi.

Ayrıca sakatlığından dolayı kafile de yer alamayacak olan Ergin Keleş gerçekleştirilen son antrenman da takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Adanaspor yarın  sabah saatlerinde havayolu ile Ankara’ya buradan da karayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Bolu şehrine hareket edecek. Bolu’da zorlu mücadele öncesi son idmanını yapacak olan toros kaplanları daha sonra konakladığı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.