Adanaspor'da yüzler gülüyor

Lig’in 25. Haftasında deplasmanda Altınordu’ya konuk olacak Turuncu-beyazlılar bugün yaptıkları antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını Osman Yereşen Tesislerinde  devam eden turuncu beyazlılar sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanın diğer bölümünde iki guruba ayrılan futbolcular taktik antrenmanı yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman çift  kale maçla tamamlandı.

Adanaspor yarın yapacağı antrenmanın ardından akşam  üzeri Adana’dan ayrılarak havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı İzmir şehrine hareket edecek.

Öte yandan Adanaspor Pazar günü İzmir Atatürk stadyumunda oynanacak Altınordu- Adanaspor karşılaşmasında turuncu-beyazlı ekipte kart cezalıları Emre ve Didi  kafilede yer alamayacak. Ayrıca Adanaspor’da sarı kart sınırında bulunan Canberk, Mehmet Sak, Fahri ve Renan’da bu karşılaşmada kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak Adanaspor – Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada Altınordu karşılaşmasını değerlendirdi. İpekoğlu, İzmir’den puanla dönmek istediklerini belirterek, ‘’Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Futbolcularımızla hafta başından bu yana çalışmalarımızı disiplin içerisinde yaptık. Ligin en genç takımı olan Altınordu’nun özellikle hücum bölgesinden etkili oyuncuları mevcut. İç sahada daha  iyi bir görüntü çiziyorlar. Genç takımlarda inişler çıkışlar olabilir ancak Altınordu her zaman tehlikeli bir takımdır. Bizde yakaladığımız güzel sonuçları devam ettirebilmek adına bu karşılaşma çıkacağız. Eksik oyuncularımız mevcut ancak her halükarda sahaya 11 kişi çıkacak. Biz oyuncu kadromuza güveniyoruz. Bu başarıda aslan pay futbolcularımındır. Biz yine sahada az hata yapıp kendi oyunumuzu oynamaya gayret edeceğiz. İzmir’den puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum’’ diye konuştu.

İzmir Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın hakem dörtlüsü de açıklandı. Altınordu- Adanaspor arasında ki mücadelede düdük çalacak isim Kayseri bölgesinden Abdulkadir Bitigen olurken yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Süleyman Özay ve Kayseri bölgesinden Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sivas bölgesinden Yakup Bakır.